Henkilökunta | Beautyholic
 

Henkilökunta

Beautyholic

 
Heidi/ Emmi:

Äitiyslomalla 16.7.2018 alkaen

Olen ammatiltani parturi-kampaaja,maskeeraaja-meikkaaja ja sertifioitunut Xtreme Lashes- ripsimuotoilija. Meikkaajaksi opiskelin Tampereen Koulutus Centerissä 9kk jakson, jonka jälkeen muutin Ruotsiin, jossa toimin mallitoimiston meikkitaiteilijana. Kampaajaksi valmistuin v.2009 Vaasan Ammattiopistosta. Erilaiset kampaukset on suuri intohimoni, ja monesti illatkin kuluu uusimpia kaumpaustrendejä ja videoita katsellessa. 

Parturi-Kampaaja

Maskeeraaja-meikkaaja

Ripsiteknikko

 

Minna:

Olen ammatiltani parturi-kampaaja, kynsiteknikko ja Xtreme Lashes- ripsimuotoilija. Olen iloinen, pirteä ja rakastan uusia haasteita. Vapaa-aikani kuluu perheeni seurassa mökkeillen ja lenkkeillen. Uin ja jumppailen ja sisustus on myös lähellä sydäntäni. Tykkään kaikesta kauniista niin kotona kuin työpaikallakin, loihtien sitä myös asiakkaillemme!

Parturi-Kampaaja

Ripsiteknikko

Kynsiteknikko

 

Elina:

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2000 ja sen jälkeen olen työskennellyt alalla Helsingissä, Nummelassa ja Vaasassa. Tykkään tehdä naistenhiusten värjäyksiä ja kampauksia. 

Parturi-Kampaaja

 

 

Mariela:
Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2008 jonka jälkeen olen työskennellyt alalla. Olen iloinen ja rakastan työskennellä ihmisten parissa. Tykkään värjäyksistä, kampauksista ja leikkauksista. 
Parturi-Kampaaja
Kynsiteknikko