Rakennekynnet

Universal Nails – Rakennekynnet

Rakennekynsien uusi aika on koittanut
Kynsistudion tekemillä rakennekynsillä pääset helposti eroon lohkeilleista ja katkeilleista kynsistä. Kätesi tuntuvat hyviltä ja sillä on vaikutusta koko kehoon ja mieleen.

VARAA AIKASI

Rakennekynsien ei aina tarvitse olla kuin fantasiasadusta vaan ne voivat olla luonnolliset, hillityn tyylikkäät joilla luot viimeistellyn ja huolitellun kuvan itsestäsi. jos tahdot voit myös teetättää kestävät katseenvangitsijat joita vain luovuus ja oma rohkeutesi rajoittaa.

Universal Nails on uusi suomalainen tuotesarja, joka on luotu kaunistamaan suomalaisten käsiä. Universal Nails tuotteilla saat kauniimmat, kestävämmät ja kiiltävämmät kynnet, Kaiken lisäksi ne näyttävät aidoilta.

Kuvia rakennekynsistä

Sosiaalisen median kanavistamme löydät aina uusimmat kuvat. Löydät kanavamme yhteystiedot sivuiltamme.

rakennekynnet, gaalikynnet

 

 

 

 

 

Kynsien Hoito-Ohjeet

Kun olet laitattanut itsellesi Universal Nails rakennekynnet, haluamme että ne kestävät ja että sinulle on niistä mahdollisimman pitkään iloa. Noudattamalla näitä hoito-ohjeita vähennät huollon tarvetta ja saat kynnet kestämään sekä näyttämään edustavilta pidempään.

Näin pidät Universal Nails‐rakennekyntesi huippukunnossa

Älä revi tai nypi kynsiäsi, kynsinauhoja tai rakennemassaa
Älä käytä kynsiäsi milloinkaan työvälineinä

Ole varovainen nappuloiden ja painikkeiden kanssa: käytä sormen niveltä tai muuta apuvälinettä, kuten kynää
Ole varovainen kuntosalilla levypainojen kanssa, nostaessasi tavaroita tai laatikoita, avatessasi auton ovea, käyttäessäsi turvavyötä tai vetoketjuja

Käytä suojakäsineitä, kun kyntesi tai kätesi ovat alttiina lialle tai kemikaaleille (esim. kotitöissä)

Muista hyvä käsihygienia: harjaa kynnen aluset, käytä laadukasta käsipesuainetta ja desinfioi kädet ja kynnet tarvittaessa
Vältä kynsilakkojen käyttöä ja turhaa viilaamista

Huollata rakennekyntesi ammattilaisella eli kynsimuotoilijalla 3‐5 viikon välein. Vaikka kyntesi olisivatkin vielä hyvässä kunnossa, on ne huollettava kynnen kasvun vuoksi ja ongelmien ehkäisemiseksi. Säännöllisillä huolloilla rakennekyntesi pysyvät jatkuvasti edustavina ja vahvoina.

Rakennekyntesi pysyvät parhaimmassa kunnossa, kun et laiminlyö kotihoitoa, mutta toisaalta et myöskään ylihoida kynsiäsi.

Älä huolestu mikäli kynsimassa on noussut irti kynnen pinnasta, jos se on vähäistä, eikä rakennekynsi pääse taipumaan. Mikäli rakenne irtoaa kynnen pinnasta niin, että kynsi pääsee taipumaan pahasti ja huoltoaika on suhteellisen pian.

Mikäli epäröit tai huoltoon on vielä aikaa, ota yhteyttä kynsimuotoilijaasi. Tarvittaessa hän voi varata sinulle ajan kynnen korjaukseen. Vältä rakennekynsiesi viilausta, mutta jos sinun on lyhennettävä kynsiäsi tai tasoitettava teräviä reunoja (esim. halkeamistapauksissa), tee se rakennekynsiviilalla. Älä koskaan leikkaa rakennekynsiäsi. Vältä rakennekynsien lakkausta. Lakka saattaa aiheuttaa massan irtoamista.

Hanki kynsimuotoilijaltasi kotiin sinulle sopivat, tarvittavat hoitotuotteet, joiden avulla pidät rakennekyntesi ja kätesi huippukunnossa.

Kynsinauhaöljy tai –voide kynsinauhojen ja kynnen hoitamiseen, jolloin rakennekynnet pysyvät parhaiten
Ihollesi sopiva käsivoide päivä‐ ja/tai yökäyttöön
Rakennekynsiviila kynsien lyhentämiseen ja tasoittamiseen
Asetoniton kynsilakan poistoaine, jos käytät kynsilakkaa
Erikoishoitoaineet, kuten kuorinta, naamio, jne.

Rakennekynsien poisto

Mikäli haluat luopua rakennekynsistäsi, poistata ne kynsimuotoilijallasi. Älä koskaan yritä irrottaa rakennekynsiäsi itse. Tuloksena voi olla kuukausiksi vahingoittunut ja kivulias kynsilevy. Ammattitaitoinen kynsimuotoilija poistaa massan kynneltäsi siten, ettei oma kyntesi vahingoitu. Hän myös neuvoo sinulle, kuinka hoidat kynsiäsi parhaiten poiston jälkeen ja tulevaisuudessa.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä kynsimuotoilijaasi, mikäli sinulla on jotain kysyttävää rakennekynsistä tai niiden hoidosta.

Kun tulet ensimmäisen kerran ottamaan rakennekynnet muutamia vinkkejä joilla saan luotua sinulle entistäkin luonnollisemmat, kestävämmät ja kauniit vahvat kynnet!
* Älä leikkaa tai lyhennä kynsiäsi ennen kuin tulet ottamaan rakennekynnet.
– Sillä jos sinulla on pikkuisenkin mittaa kynsissäsi vaikka ne olisivat lohkeilleetkin saan luotua sinulle kynnet muotin avulla, jolloin tulos on entistäkin luonnollisempi.
* Poista kynsilakka kynneltäsi ainakin vuorokausi ennemmin kuin tulet ottamaan rakennekynnet
– Sillä silloin geeli pysyy parhaiten kynnen pinnassa ja säästämme sinun aikaasi kun ei tarvitse poistaa vanhaa lakkaa.
* Varaudu istumaan hetkeksi, tarjoilemme kahvia ja teetä ja vaikka kyntesi olisivat todella lyhyet ja rikkinäiset … lupaan luoda sinulle kauniit ja kestävät kynnet joista on iloa pitkäksi aikaa!

VARAA AIKASI

ystävällisin terveisin. Minna