Henkilökunta

Beautyholicin vakiokalustoon kuuluu:

Heidi/ Emmi:

Äitiyslomalla 16.7.2018 alkaen

Olen ammatiltani parturi-kampaaja,maskeeraaja-meikkaaja ja sertifioitunut Xtreme Lashes- ripsimuotoilija. Meikkaajaksi opiskelin Tampereen Koulutus Centerissä 9kk jakson, jonka jälkeen muutin Ruotsiin, jossa toimin mallitoimiston meikkitaiteilijana ja sain rutkasti kokemuksia. Kampaajaksi valmistuin v.2009 Vaasan Ammattiopistosta. Kotonani asustaa mieheni, kuusivuotias vilkas nuoriherra, kaksi siperianhuskyä ja yksi kissaneiti, jotka pitävät huolen siitä ettei kotoakaan puutu vilinää ja vilskettä!

Motto: If You can dream it, You can do it! 

Jag är professionell frisör, maskör, makeup artist och sertifierad Xtreme Lashes ögonfrans stylist. Jag har deltagit i tävlingar inom branschen och uppnått en bekväm framgång. Studerade i 9 månader till Makeup artist vid Tammerfors Koulutus Center, varefter jag flyttade till Sverige och började jobba som make-up artist vid en modellagentur, där jag fick massor av erfarenhet.

Motto:  Fånga dagen

Minna:

Olen ammatiltani parturi-kampaaja, kynsiteknikko ja Xtreme Lashes- ripsimuotoilija. Olen iloinen, pirteä ja rakastan uusia haasteita. Vapaa-aikani kuluu perheeni seurassa mökkeillen ja lenkkeillen. Uin ja jumppailen ja sisustus on myös lähellä sydäntäni. Tykkään kaikesta kauniista niin kotona kuin työpaikallakin, loihtien sitä myös asiakkaillemme!

Motto: Joka päivä oppii jotain uutta

Jag är professionell frisör, nageltekniker och Xtreme Lashes- ögonfrans stylist. Jag har jobbat som frisör i 10 år. Jag är glad, pigg och älskar nya utmaningar.  Jag tillbringar min lediga tid med min familj, på villan eller joggandes med vår hund. Jag simmar och gymnastiserar. Inredning står mitt hjärta nära.

Jag tycker om allt vackert både hemma och på jobbet, och brukar mingla om det till våra kunder!

Motto:  Varje dag lär du dig något nytt

 

Elina:

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2000 ja sen jälkeen olen työskennellyt alalla Helsingissä, Nummelassa ja Vaasassa. Tykkään tehdä naistenhiusten värjäyksiä ja kampauksia.

Tutustumistarjouksena kaikista Elinan töistä saa elokuun ajan -10% alennusta! Aikoja voi varata jo soittamalla 06-3169591, ja myös nettiajanvaraus aukeaa kesäkuun puolessavälissä.  Tervetuloa!